Tajemství blůziček

Tajemství blůziček

Anotace: Z důvodu mého jarního smutnění...

Kde se bere to odvěké pokušení mužů
dotýkat se výstřihů blůziček
Hledají tam zapomenutou touhu chlapců
kdy potají
nesměle a zvědavě čekali na stmívání
a svit hvězdiček
Do rýmů zakleli zemřelí básníci slova
při nichž ženám dech se tají
Nesmrtelnost přiřkli osudu básniček
Slzy i úsměv na tvářích dívek
na jaře jiné bývají
Cosi se vepsalo do genů a na jaře
až ledy roztají ...
Autor Hančí, 03.05.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí