Koho?

Koho?

Anotace: Ani to nechci vědět..

Koho líbáš,
koho hladíš,
na koho se směješ ,
komu radíš.

Na koho se díváš,
koho držíš za ruce,
koho budíš,
s kým usínáš,
s kým se koupeš v Zlatém potoce.

Koho teď miluješ,
komu přísaháš a lásku slibuješ.

S kým se probouzíš,
koho uspáváš,
koho škádlíš,
komu laškovně nadáváš.

Koho hlídáš,
koho opatruješ,
koho bráníš,
pro koho se obětuješ.

Koho chválíš,
koho obdivuješ,
koho ctíš,
koho opěvuješ.

Komu lásku dáváš,
od koho ji bereš,
koho si vážíš,
za koho se pereš.

kdo je ten člověk od kterého srdce sis vzal,
když mé si zahodil a klidně pošlapal...
Autor Piitulka, 18.07.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí