Jazyk duše

Jazyk duše

Anotace: Když jsem dcerce vysvětlovala co je jazykem duše, překvapeně se mě zeptala: „ To jako maminko, že ji líže?“

Bráním se rozpadu přetechnizovaného světa,
od smutku, od úzkostí, vulgarismů téhle doby,
vědomou potřebu svobody určuji si přítomností.

Bývala jsem nedočkavě prudká a přežívala v egoismu,
teď čekám na jarní tání, až rozpustí se mrazivé ledy,
až do rozkvetlých kvítků něžných - první tóny jara zazní.

Opájím se nikdy nehynoucí nadějí v nebeskou lásku,
věřím že rozpustí se problémy světa v pocitech všehomíra,
které sděluji nám pravdu v lásce, která se nám v srdcích skrývá . . .
Autor Anny, 03.05.2005
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí