živý sen

živý sen

Anotace: Kež by sny nebyly..

Jdu zase spát,to je jediný čas, kdy mne nic nebolí
myšlenky Buh ví kde a tělo v posteli.
Abych čas neměla na tebe myslet, jdu pozdě spát, abych tvrdý spánek měla a nemohlo se mi o Tobě zdát.

Jenže srdce spát nechodí, neustále buší,
a ostny nešťastné lásky, probodávají mou duši.
Snad proto zas hladím Tě a dívám se Ti do očí,
cítím a vím, že do mého srdce jiný nevkročí.

Opět mi ležíš v náručí, mé srdce láskou bláznivě zhne,
teď jsem přešťastná, že právě ono nikdy neusne.
Bdí a jen Tebe uvnitř má, tys můj život, jen ty má láska jediná.

Už dlouho, nebylo mi tak krásně,
můj život byl jen přežitý.
Teď cítím se opět sťastně,
smysl mého života jsi Ty.

Dva měsíce bez Tebe jako bych nežila,
krásy světa neviděla,
lasku nenáviděla.

Venku se pomalu rozednívá,
tvůj pohled na mne se dívá.
Ale něco se mění a já vím,
že se probudím.

Chci Ti ještě řict...Ale už slyším jen jak šeptám do smutného rána Miluji Tě..
Autor Piitulka, 18.07.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak když jsem četl ten konec, tak mi přeběhla husí kůže..wow, tohle je nádhera..

19.07.2007 07:50:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí