Už to tady bylo mockrát

Už to tady bylo mockrát

Anotace: Nic nověho jen od srdce...

Všechno je jen o láskách,
co ztrácejí se v obrázkách.

Pak zůstavá jen v otázkách,
proč nezůstali v provázkách?

Láskou byl den,
láskou byla noc!

Tak proč bolí tak moc,
že nevím už, jak noc
v den se mění,
jak nocí odchazí snění.

Je to běžné, každý se mění,
tak proč žiju v domnění,
že všechno se změní
láska mě odmění,
snad krátkou chvílí snění.
Autor Sebastian_13, 03.05.2005
Přečteno 866x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí