Sen

Sen

Anotace: Každý máme nějaký sen.... I já! :D

Mám sen,
o světě, kde pouze s Tebou bych žil,
pohár rozkoše,
až do poslední kapičky pil.

Svůj sen,
o ostrově, kde pouze jsme my dva,
sním každý den
a pohár rozkoše vypíjím až do dna.

Jsi mým osudem,
s Tebou každý den chci spát
a všechnu svoji lásku
za jediný pohled rád ti dám.

Tak pojď jen blíž,
útrapami života
půjdu ti po boku
až do posledního dne svého života.
Autor robb, 19.07.2007
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásná..

19.07.2007 23:30:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí