Kam jen zmizel?

Kam jen zmizel?

Anotace: No nevim, ale je fuč... :D

Kam zmizel ten žár,
co mezi námi stále sílil,
kam jen zmizel?

Zbylo mi jen vzpomínek pár,
asi jsem se v tobě mýlil,
kam jen zmizel, ten žár?

Proč není mezi námi ten žár,
i když jsem s tebou, tak jsem sám,
Proč už není mezi námi?

Už tu není ani ten cit, co mě v zimě hřál,
tak asi zmrznout teď mám,
proč už není mezi námi, ten žár?

Je navždy pryč...
Autor robb, 19.07.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí