Elixír života

Elixír života

Anotace: A pro mě jím si Ty!!! :)

Přeběhlas mi přes cestu,
stopu v srdci zanechala
a v hlavě mé jen vzpomínek pár,
víc smi toho nenechala.

Ty úžasné chvíle,
co jsem s Tebou prožil,
byli pro mě elixírem života.
Teď jako bych snad ani nežil.

Pouze chvíli krátkou,
v životě já šťastný byl,
tu chvíli, co jsem s Tebou trávil,
ach, proč jen netrvala trošku dýl.

Teď tu čekám na Smrt,
s kterou schůzku domluvenou mám,
dovede mě přímo k Tobě
a já pusu na čelo Ti dám.

Budeme pak zase spolu,
na věčnosti spolu žít
a já každou noc, má lásko,
budu nad Tvým spánkem bdít.
Autor robb, 20.07.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí