Slzy naděje

Slzy naděje

Anotace: Ne vždy je láska opětovaná...

Ničí mě když vím, že nemůžu tě mít,
strašlivě mě bolí když řekneš mi „nech mne být“
krvácí mi srdce, bez nás dvou,
já toulám se světem jen s myšlenkou svou,
myšlenkou na tebe a pocitu prázdnosti co mám,
stojím tu před tebou a nic neskrývám,
mé srdce bije jenom pro to tvé,
tak pojď to se mnou zkusit, vždyť není to tak zlé,
ničí mě láska a zabíjí touha,
avšak vím že to mne neomlouvá,
já jen chci pohlédnout ti do očí a říct,
že bez tebe nejsem nikdo a že nemám nic,
kapičky slz mi dávají naději,
sám sebe se ptám dřív nebo později,
dal bych duši pro to abys nikdy neplakala,
vyvraždil bych celičký svět jen abys mě milovala…
Autor Buddha, 20.07.2007
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedus svou výpověď na úkor rýmů. To o čem vypovídáš, nech tebou prostoupit a pak teprve propracuj svou báseň. Hodně štěstí.

21.07.2007 05:17:00 | unstoppable

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí