Bláznivý Pár

Bláznivý Pár

Anotace: Do pětice všeho dobrého...

Jednou si lásku vyznáme
Podruhé se slovy..My se
Neznáme...Proč ti lásku dát?

Po třetí se nám začne stýskat
Je to jako když na nebi se blýská
Hledání...Stesk...Důvod proč tě chci
Zpět

Po čtvrté už nemáme si co říci
Mlčení...Výčitky svědomí a pak
Jen:Čí pak ty jsi?

Po páté ti lásku vyznávám
Tvé Já.. mé srdce spoutává
Jsme bláznivý pár...TY a JÁ
Autor Kett, 03.05.2005
Přečteno 1100x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí