Píšu Ti něžně po těle

Píšu Ti něžně po těle

Anotace: .....

Píšu ti něžně po těle
než sečtu svoje naděje
píšu ti, hned šeptám do vlasů
zapomeň lásko na spásu
sami teď, tady zas a spolu
stáhnu tě k sobě dolů
svedou tě možná ke hříchu
rty dole na břichu
svedou tě dlaně na kůži
dotekem chtíče na růži

mazlivě chlípně nesměle
píšu ti s vášní po těle
píšu ti, hoříš chvěješ se mrazem
padáme vzhůru, padáme na zem
vykřič svou touhu do nebe
jsem tady pro tebe
do pekla šeptej o pomoc
nečekám lásko na půlnoc
píšu ti i ty mi prosím piš
já chci tě a ty víš
Autor kroužek, 20.07.2007
Přečteno 496x
Tipy 2
Poslední tipující: Jana M., ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Viz. Eleagnus :o)

23.07.2007 08:50:00 | Hesiona-Essylt

Moc hezká, má jiskru.Hodně mě zaujala...

20.07.2007 21:56:00 | Lenie

Trochu rytmicky nevyvážená, jinak je...jak to říct...taková Tvá typická

20.07.2007 20:07:00 | Eleagnus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí