Nepros..

Nepros..

Anotace: Proč sama sobě lžu,dyť hned bych se vrátila..pořád jsi můj miláček.

Nedívej se mi do očí,neptej se ,proč v mém srdci místo není,
nepros a nediv se, že na jiného čeká k naplnění.
Nebreč a nežádej ať zpátky Ti své srdce dám,
byla to Tvá volba, zůstat přece sám.
Nechytej mne za ruce , nečekej se mnou na svítání,
teď jsi to ty, kdo v mém životě je bez pozvání.
Ne, nehlaď mne a nelíbej,
jak si mi ublížil zpátky se podívej.
Nenos mi tu růži bílou, dyť stejně by uvadla,
odpustit a prominout Ti bych nezvládla.
Jdi pryč, nechtěj po mne ať zapomenu na všechno trápení,
nemohu já nedovedu přikázat si zatmění.
Tak přestaň tady stát s láskou tvých očí,
dyť já si jen pamatuji, jak nenávist z nich srší.
Otoč se a jdi do dnů své volnosti,
to jsi přece chtěl, dělat vše dle své libosti.
Neslibuj a nepřísahej, jak splníme si své plány,
dyť na hrbitově utrpení jsou mnou zakopány.
Tak jdi a netvrď ,jak mne miluješ,
já stále slyším jak lepší si najdeš.
Víš od lásky k nenávisti je jen krok
a ty jsi mne donutil udělat skok...

Tak proč Tě pořád tolik miluju?
Autor Piitulka, 21.07.2007
Přečteno 445x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná báseň, krásně napsaná :)

14.08.2007 20:35:00 | Nessy

vše se mění i mi se měníme ... ... život más mění ... ... lidi más mění láska nás mění svoboda nás mění peníze nás mění ... ... ale to jádro se nikdy nezmění ... ... proto neplakat pro ty co za to nestjí

22.07.2007 02:07:00 | VoiD

Jen si stát pořád za svým názorem...zase bude líp a on se nikdo jen tak nezmění. Všichni zůstaneme v jádru pořád stejní.Drž se...

21.07.2007 15:51:00 | luciuss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí