Raději nežít..

Raději nežít..

Anotace: Nemám už co dodat..

Já zase usínám,
ty s mým snem přicházíš.
Láskou jsme objatí,
už nám nic neschází.

Je to jeden den, den krásných polibků,
bolesti konec i zlých zážitků.

Kytice růží,
za jeden úsměv.
Srdce mi hoří,
já mám Tě nazpět.

Zajati v poutech silné touhy,
pohlazení, políbení a pohled pouhý.

Zas milujeme se jako dřív,
slzy štěstí kanou.
Nebýt spolu byl by hřích,
veděla jsem, že naše sny ze země vstanou.

Ty můj andílku,
s nebeským pohledem.
Hřeješ mi postýlku,
mé srdce už není pod ledem.

Utápím se v Tvé lásce, raději ve snu zemřít,
neprobudit se, nevědět ,že bez Tebe musím žít..
Autor Piitulka, 22.07.2007
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš tam hrubku a nelíbí se mi forma veršů. Jinak pěkné, prostě citovka.

22.07.2007 19:10:00 | tuleby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí