Rozhodnout se...

Rozhodnout se...

Anotace: Buď a nebo... Nechat si poradit je jedna věc, uposlechout věc druhá. Já nezvládám nic...

Hoď všechno za hlavu,
zapomeň na minulost.
Vím, chce to odvahu,
udělat krok,
přejít přes ten most,
na jehož druhém konci
čeká nový svět,
odkud nevede
cesta zpět.

Musíš si jen věřit,
věřit ve své síly,
můžeš zůstat a zemřít,
nebo vykročit k cíli.
Závisí to na tobě,
rozhodnout se musíš sám,
zvážit cesty obě,
já jen malou radu ti dám.

Běž přes ten most
a neohlížej se za sebe.
Na tomhle světě asi jsi
nezvaný host,
tak zkus jít směrem do nebe.
Běž pořád dál,
pryč ze světa,
kde osud si s tebou jen hrál.

Vidím slzy
ve tvých očích,
cítíš se
jako na kolotoči.
Ale stále rovně
musíš jít,
jestli chceš mít
v duši klid.

Nemusíš spěchat,
stačí pomalu jít,
všechno za sebou nechat,
nový život začít žít.
Však jen jestli
si to opravdu přeješ,
nesmíš si nic namlouvat.
Upřímnost
je velká ctnost,
jen občas bolí.

Uvědom si, co cítíš,
co opravdu chceš.
Tam, na druhé straně,
své štěstí chytíš.
Tak půjdeš,
nebo zůstaneš?

Zavřít svoje srdce,
přestat milovat.
Ne, to snad ne.
Zavřít srdce možná,
láska však zůstane,
ať se děje cokoli,
lásky se nezbavíš,
tak zaváháš
a zastavíš.

A hledíš do dálky
přes řeku zapomnění,
a tiché tóny
vytrhnou tě ze snění.
Žít nový život,
nebo zůstat tady,
uposlechnout či neuposlechnout
dobré rady.

Je těžké se rozhodnout,
tak nech myšlenky
volně plout.
Já možná malou radu ti dám,
ale pamatuj, že rozhodnout
se musíš sám...
Autor Renatka, 05.06.2004
Přečteno 2727x
Tipy 3
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (20x)

Komentáře

strašně krásná

promlouvá ke mě dnes a tady

jsi kouzlo, jsi kouzelná :)
děkuji

30.09.2008 14:40:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí