Nový začátek?

Nový začátek?

Anotace: Zamilovaná...

Nový začátek?

Jako lístky konvalinky jarní vánek objímá,
tak i v květech kopretiny nová láska začíná.

Jako malá sedmikráska kapkou rosy ožije,
tak i tato moje láska radost v duši zaseje.

Loukou plnou vonných kvítků bosa já se procházím,
cítím volnost, plna štěstí den co den se probouzím.

Po noci snad nekonečné, kdy byla stále a jen tma,
vyšlo slunce, jeho záře rozpustila v srdci chlad.

Jako motýl, jehož křídla vynesou ho k nebesům,
slyším kolem sebe zvonky, pírko padá do vlasů.

Je to vše jen pouhý přelud, krásný sen či skutečnost?
Odpověď mi může dát jen ten, pro nějž tyto řádky jsou...
Autor lonely soul, 23.07.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posledníma větama se ptám taky :) Jiank moc hezká básen...

23.07.2007 18:38:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí