čas

čas

Anotace: ehm, ..čtěte a uvidíte-vždyt se to nedá vyjádřit nějakou anotací

jezdím na horské dráze...
co změnila se v náklaďák.
a přesípací hodiny...
dávno rozsypali všechen hebký písek
-do mých slepených vlasů.
-do mých popraskaných rtů.
-mezi mé prosící oči.

stojím uprostřed silnice...
zelená-červená-konec
a píšťalka oznámila odjezd posledního vlaku...
-z mého nástupiště
-s mými myšlenkami
-s mými přáteli
Autor Gwladus, 23.07.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, na to asi anotace napsat nejde...

23.07.2007 19:54:00 | Qee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí