Napiš báseň...poslední..

Napiš báseň...poslední..

Anotace: přál bych si vysvětlení...

Proč utichly tvé verše,
Tvé psaní?
Když si na ně vzpomenu,
do očí mi to slzy vhání.
Každá věta plná citu,
každé slovo plné lásky.
Chválila si mojí osobu,
hladila v ní moje vlásky.
Chtěl bych ještě,
abys jednu napsala.
Vysvětlila mi v ní,
jak si ke konci dospěla.
Jak dospěla si k rozchodu,
po všech krásných dnech.
Byla si ta nejlepší,
byla si vždycky v mých snech.
Teď mohu zase jen snít,
jak si mne milovala.
Všechno bylo krásný,
tak proč si se takhle zachovala.
Proč musím utírat oči,
mít papír slaný.
Když na tebou přemýšlím,
do očí mi to slzy vhání.
Chtěl sem tě mít navždy,
navždy po mém boku.
Ted si ale říkám:
,,Chtěl si moc ty cvoku!“
Tak teď chci,
ještě jedno dílko.
Na vysvětlení rozchodu,
Napiš ho,Týnko.
Autor Dindane, 24.07.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chlape, za prvý:moc hezká báseň a za druhý cítím to podobně, takže ti budu držet palce, ať ti to dobře dopadne...

24.07.2007 09:31:00 | Nemůžu zapomenout

kazdej by obcas potreboval vysvetleni... a... treba se ho dockas... hlavu vzhuru

24.07.2007 08:49:00 | qpal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí