ZÁHADA MILOVÁNÍ

ZÁHADA MILOVÁNÍ

Anotace: láska, zklamání, láska jedinááá

ZÁHADA MILOVÁNÍ

Kde jsi byl tu věčnost,
proč jsi se mi skrýval,
kudy chodila touha tvá,
kudy bloudilo tvé srdce?

Ty, jsi se náhle zjevil,
najednou jsi prostě stál přede mnou,
byl jsi se mnou,
sliboval jsi mi věrnost a lásku,
a já ti uvěřila a věřím dál,
jen kdyby bylo komu věřit,
viď, lásko má.

Tak jako jsi zjevil se,
tak stejně zmizel jsi,
již dávno jsem ti odpustila,
již bolest odešla,
zase přijde někdo jiný,
ale ty zůstaneš jediný,
jediný, kdo v srdci mém smí být.
Autor sarahfox, 24.07.2007
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí