M.T.M

M.T.M

Anotace: ...

Pro Tvé sametové tělo
co nový život v sobě skrývá
...chce se mi žít...
Hebká ústa,jenž v úsměvu se šklebí
krásné oči,co do duše mi hledí
...šťastní musíme být...
Do srdce vešlas,už z něj nevystoupíš
je mi s tebou krásně,však ty to víš
...můžeme snít...
Mladí,hloupí v minulosti,kde břemeno jsme vlekli
na život a na smrt,jak jsme si to řekli
...chci si tě vzít...
Autor Headstar, 24.07.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: Marfuša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí