vyznání

vyznání

Anotace: ...

Svou duší
kolem
Tvé se oplétám,

pokojíčky voňavé
srdíčka Tvého,
navštěvuji
tak moc rád,

je příjemné
poslouchat
zavírání dvířek
do nich,

na těle žhnoucím
měním skupenství svá

a vtékám
do jemných pórů
Tvé kůže,

darem
řeči své,
zanechám na ní
svůj
vášnivý vlhký vzkaz...

...lásko jsi pro mě na světě vším...
Autor chalcedon, 24.07.2007
Přečteno 682x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Je to za 100 a beze slov...

06.08.2007 07:39:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí