Okamžikové naplnění

Okamžikové naplnění

Anotace: Silná touha...prosněný noci a krátkodobé naplnění...

Srdce mé přísní strážci střeží,

tys podvakrát ho odemknul, rozrazil, i když stěží.

Po dlouhé době já vidím tě zas,

že už jsem zapomněla, hloupost, zlíbám tvůj vlas.

Tělo mé po tobě touhou šílí,

nechce už ztratit jedinou chvíli.

Chci tě mít, tvé oči šeptají,

tu zprávu vyčtu v nich potají.

Pojď ke mně, vem si mě, chci tě!!!

miluj mě, vždyť nejsem už dítě.

Dotýkej se mě, líbej, hlaď mě a saj,

rytíři lásky na koních cválají, pak vezmou si daň.

Já se ti nabízím, oddávám, přišlo hříšné pokušení,

vášeň věků, co se v realitu mění.

Prudce do mě pronikáš, ze rtů unikne ten výkřik slasti,

zase kroužím, bořím, padám do propasti.

Lačná a dravá, spojená jsou naše těla,

konečně mám, co jsem vždycky chtěla.

Pak přijde vrchol, něžnost, vzdutí,

rána a chvíle, kdy jsme krutí.

Probouzím se, duše je prázdná, srdce hoří,

chci utopit bolest ve slaném moři.

Ve vzpomínkách se vracím, cítím vůni tvý kůže,

chci být tím, kdo tě mít může.

Chci být tvým stínem a chci být tvou ženou,

chci prostě být jen s tebou.
Autor Kiss.Beruska, 24.07.2007
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda.Snad jsi to mohla zařadit do Sex.
Líbí se mi.

25.07.2007 17:49:00 | s.e.n

Beruško, je to ohromný! Jen tak dál :o)

25.07.2007 12:13:00 | lonely soul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí