Na dobrou noc 2

Na dobrou noc 2

Anotace: Na dobrou noc po druhé.

Píšu báseň lásce,
která je mi nejbližší.
Dívce jménem Stázce,
je to má láska nejdražší.

Teď smutná je,
protože ji nemoc souží,
krásná však je,
ač kašel a rýma ji zkouší.

Je krásná, něžná a líbezná,
pro mě je má dívka jediná.
Jsem rád s tebou a ty též,
tak dobrou noc a v klidu lež.
Autor Keyboard Boy, 25.07.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí