Je krásné psát své dívce básničky

Je krásné psát své dívce básničky

Anotace: Co tomu dodat, mám pravdu?

Je krásné psát své dívce básničky,
je krásné své dívce psát i písničky,
je krásné, když láska nás oba osloví,
je krásné, když nám naše srdce napoví.

Jedno však vím jistě,
že svět je naše hřiště,
na kterém si dva lidi hrají,
na svou lásku, kterou dobře znají.

Mám tě rád a toužím s tebou být,
teď mi zbývá jen o tobě v klidu snít.

Věřím, že na rande si jednou vyjdem spolu,
budem pak sedět u jednoho stolu,
držet se za ruce a dívat se sami sobě do očí,
svou lásku si tak uchováme v bezpečí.
Autor Keyboard Boy, 25.07.2007
Přečteno 428x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí