Tajně zamilovaná

Tajně zamilovaná

Anotace: o mých vnitřních pocitech a představách, jenž se vyvolají pří vzpomínce na Něj...(věnováno Wladovi)

Cítím neustupující naději,
Že tentokrát vítězství bude mé.
Nad láskou i smutkem vyhraji,
Vy pocit budete mít, jak je to nádherné!

Můj milý, krásný, temný pane,
Mé srdce jen k Vám teď plane!
Jste pro mne jako duch, jako očí klam
Má duše patřila navždy jenom Vám.

Já věřím, když se na mne usmějete,
V obou našich myslí temnotu,
Já doufám, zda-li mne také políbíte,
Pak Láska naplní srdcí prázdnotu.

V představách, v nichž vidím Vás,
V oněch nočních snech,
Se tělo s duší druhého spojí.
A když měsíc neztratí svůj jas
(milencům se tají dech)
Jak těším se, až budem svoji!
Autor Withered W., 25.07.2007
Přečteno 490x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí