Zklamání

Zklamání

Anotace: čekal jsem čekal avšak nepřišla a já odešel sám

Ze srdce mého
kus špinavého hadru se stal
a poté v bubnu pračky vyždímán
tak proč jen té dívce jsem ho dal?

teď bolest jen mám
do duše mé přibyl další šrám
a stále jsem sám
se samotou otevřu asi krám

kéž prodat srdce bych mohl
city své do truhly uměl dát
co ještě bych zmohl
čeho musel se vzdát

pomoc hledám
prášek bych si vzal
lék žádný neznám
štěstí už jsem se vzdal

zoufalství mě chytá
bolest jen znám
že duše má to zase schytá
obavu já mám

co zbylo mi
jaké možnosti mám
co znamená miluji
již neznám

tak nad osudem svým
tiše v koutě pláču
se srdcem mým
pohybuji se v prázdnu

zbyl mi jen papír a tužka
veršů v hlavě pár
kolem krouží naděje muška
a já si jen naříkám
Autor Sirnis, 25.07.2007
Přečteno 425x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, lady_esik, Haniik, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U básníků o Lásce a z hromady jejich básní na téma Láska přemýšlím, o kolika dívkách dohromady jsou ty básně. To v hlavně vyvstane básnička třeba na dřívější pocity, nebo z jedněch složí jich třeba pět a nebo měl tolik partnerek či partnerů?

06.12.2009 00:33:00 | lady_esik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí