Zázraky

Zázraky

Anotace: ...M.P

Zázraky

Pojď ke mně já vím že chceš
Ve mně nikdy nezemřeš

Pojď ke mně, já čekám tady
Bez světla, bez lásky a hlady

A že nejsem ve tvé náruči
Zoufalstvím se mi srdce rozskočí

Zázraky jsou ve tvých rtech
Když noční můře na křídlech

Pošleš mi nejněžnější polibek
Na všechny nemoci zázračný lék

Ale já vím, že když budu chtít
I zázrakům můžu uvěřit

A ač láska naše dávno spí
Jednou,tím polibkem ji probudím
Autor Malinka, 25.07.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zázraky jsou ve tvých rtech
Když noční můře na křídlech

Pošleš mi nejněžnější polibek
Na všechny nemoci zázračný lék

-tak tohle bylo uplne nejlepsi, hrozne hezky, fakt:)

14.08.2007 17:56:00 | ufarsin

moc krásný..

26.07.2007 08:46:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí