Kde je ten cit...???

Kde je ten cit...???

Anotace: ...

Kde je ten cit, pro který jedni umírají?

Kde je ten cit, když sny krásné se nám zdají??

Kde je ten cit, když skála skálu láme?

Kde je ten cit, když nás touha zklame??

Kde je ten cit, který vůni medu měl?

Kde je ten cit, který mezi lidmi vyšuměl??

Kde je ten cit, když hrdličky si hrají?

Kde je ten cit??? - to se jen naše srdce ptají.

Uletěl, zahynul, či zabít byl?

Možná ho jen polibek smrti zadusil…
Autor Kiss.Beruska, 26.07.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí