V mé zemi

V mé zemi

Anotace: ... v mém kraji

Černý měsíc temně září,
svou tmou na můj svět.
Černý měsíc se zjizvenou tváří,
s tváří jak starý kmet.

Mému světu ten měsíc vládne,
kde v úžasu se dech tají.
Srdce zůstává dál chladné,
v mém světě, v mém kraji.

Slunce sem jen stěží může.
Nemám léta a nemám zimy.
Zde rostou jen černé růže.
Tančím sám se svými stíny.

Hněv mi roste před očima,
vzduch je zlobou nasycen.
Zde mne rozkoš jímá,
to je můj kraj a moje zem.
Autor Zweiblumen, 26.07.2007
Přečteno 459x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu svetla.. trochu krasy .. vdechuji Ti mezi vlasy..

29.07.2007 09:48:00 | carodejka

Krásná a opravdová...

26.07.2007 18:51:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí