Jsi...

Jsi...

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Vůně mladosti
dnes křísila mne z rána

Z rozhlasu line se rytmická melodie
Slyším jak zpívá mi znovu Paul Anka

Píseň se vlní jak ranní příboj
Rytmus tak důvěrně známý
zas jednou připomíná LÁSKU...

Nad krajem nese se vůně žní
Pár ztracených klásků
se pokouším sezbírat

Vzpomínky letí
jako utržený film
Na projekčním plátně
mihotavě můj život bliká

Pár světlušek
vznáší se
v zavřených očích dnešního jitra

Máš hebkou duši LÁSKO

Pronikáš paprsky světla tam
kde končím i kde začínám

Zníš melodií které rozumím
a kterou dobře znám

Jsi teplem mého nejvlastnějšího domova

Jsi domem i zahradou
Jsi záhonkem květin
pod okny šťastných dnů
Jsi teplým deštěm

...skrývanou slzou...

Jsi
chvěním prvého dotyku
Jsi
pohlednicí z Karibiku
Jsi jako delfín

Pluješ před přídí mého života

Jsi jako Oceán
velký a nekonečný

Vůně mladosti
dnes křísila mě z rána

Vzpoměl jsem na tu
co není a nikdy nebyla

Snad hodně dnů
........ještě nám zbývá...
Autor Těšínský, 26.07.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co říci?...slova o lásce z úst básníka, jsou vždycky nádherná...

26.07.2007 09:57:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí