With love...

With love...

Anotace: Večer 25.7.2007, já, papír, tužka a moje myšlenky.:)

Ve dne, v noci zaslepená tvou krásou,
označovala jsem tě svou drahou spásou,
nečekaně vstoupil jsi do mého nudného života,
bez tebe by byl jen obyčejná prázdnota.

Občas mi z oočí slzy kanou,
připomínají mi sůl slanou,
cítím se tak osamělá,
v nesmírném smutku opuštěná.

Připadá mi, že se známe dlouhá léta,
s tebou moje duše jen vzkvétá,
je však různých pocitů plná,
zjevují se jako přílivová vlna.

Bez tebe moc se mi stýská,
když jsi se mnou mé srdce výská,
našemu sblížení dávám naději,
snad se ve víc vyvine později.
Autor Rhiannon, 26.07.2007
Přečteno 442x
Tipy 2
Poslední tipující: P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je krásné, šikulka:)

30.12.2007 12:06:00 | P€ŤULK&

:-)

07.08.2007 17:08:00 | Bíša

jasná věc, s optimismem nejdál dojdeš, i když třeba někdy spadneš... :)

26.07.2007 15:59:00 | cermik

Prožívala sem asi něco podobnýho..je to boj..

26.07.2007 14:35:00 | mOBSCENE

;-) Thank you. Too nice.

26.07.2007 14:27:00 | smeagol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí