Chci...

Chci...

Anotace: nic

Sbírka: KDYSI DÁVNO...

Tvé oči, Tvé rty, Tvá ústa
chci, aby mi patřily,
chci s Tebou i v noci zůstat
a chci, aby se mi mé sny splnily.

Dám Ti své oči a šíji,
dám Ti polibků, kolik si budeš přát,
potřebuji cítit, že žiji
a potřebuji vědět, že máš mě rád.

Toužím po Tobě víc, než si myslíš,
chci Tě mít u sebe napořád,
své tělo si pro jinou syslíš
a mně ho stále nechceš dát.

Chci Ti své tělo i duši věnovat,
avšak Ty to stále odmítáš,
chci po promilované noci Tě sledovat,
ale Ty mě vůbec nevnímáš.

Asi ses pro mě nenarodil,
skoro jsem se s tím smířila,
ale přesto, že bys po mně rád něčím hodil,
já pro Tebe se narodila.
Budu Tě milovat,
a o Tobě snít,
Tvé svědomí budu zpytovat
a věnce pro dívky nevinné nadále vít...
Autor Arleen.D, 26.07.2007
Přečteno 584x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach Lili...venuj svoju lásku tomu, kto ti ju oplatí..ja viem, to sa ľahko povie..ale zelám ti, nech sa ti to raz podarí.. a ono sa podarí..

23.08.2007 15:10:00 | gallatea

vlastně sem tadytěm básničkám nikdy moc nerozumněla a odsuzovala sem je,ale teďka vím o čem píšeš... a soucítím s tebou:-(Už na lásku nevěřím

27.07.2007 17:35:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí