Chlupatice

Chlupatice

Anotace: Vyznání mýmu jorkšírovi:o) nojo,ale určitě chápete,že je to taky láska..:o)

Chlupatice

Chlupatka moje jedinná,
stále a pořád hladová,
zvíře jedno zaprodávající se,
v pelíšku stále válejíc se,
na jednu stranu zabiják největší,
hledající před většími bezpečí,
se zoubky jako korálky,
s plyšáky a bačkorami furt války,
pořád nějaký nemocný
bez pánů však bezmocný
Tygr,který se jen tak nestydí
nechat se nakrmit od lidí
Přítel,co nezradí
ale sám si neporadí
Trochu větší hejsek
Filip,můj milovaný pejsek
Autor shaakti, 26.07.2007
Přečteno 1012x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí