Polibek

Polibek

Anotace: Kdybych byla polibek... byla bych..

První...
Krásná..
Očekávaná..
Nekonečná..
Ztracena v čase..
A v tvé mysli..
Srdce neví,
co ústa si myslí..
Byla bych
Zmatená..
Vášnivá..
Odevzdávající se..
Tomu okamžiku..
Tobě
NÁM
Autor katttka.k, 26.07.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí