Když ti píšu básničku

Když ti píšu básničku

Anotace: Zavzpomínání na naše začátky.

Když ti píšu básničku,
tak si vzpomenu na ten první den,
kdy jsme spolu zpívali jen
a na sebe koukali
a pak jsme doufali,
že spolu jednou budeme
a že to bude ten nejkrásnější den v životě.

A teď tři roky jsme spolu,
plaveme tak na jednom voru.
A budeme tak plout životem dále,
a mít se rádi spolu stále.

Protože jsem potkal dívku,
potkal jsem lásku,
potkal jsem tebe,
mou milovanou Stázku.

Pak jsem pozoroval nebe
a řekl jsem: Diky živote,
díky za ten krásný dar,
dar lásky od mé dívky Stázky.
Autor Keyboard Boy, 26.07.2007
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí