Navždy s ním...

Navždy s ním...

Anotace: Lásko, nikdy tě neopustím...

Cítím jeho vůni,
cítím jeho dech.
Dotyky a slova,
jak krásné to byly chvíle.

Je pryč a já sama.
Je mi teskno,
srdce rychle bije,
už nikdy neuvidím jej.

Ani jeden znás,
se už asi nikdy znovu nezamiluje.

Zabil se,
a já sama,
teď bloudím ulicemi bezeslova.
Pláči a přemýšlím,
esi jsem mohla,
tomu zabránit.

Nikdy neřek co ho trápí,
teď už s tím nic nezmůžu,
je to hrozné pomyšlení,
sama bez něj nebudu.

Život pro mě nemá cenu,
přemýšlím co dál,
miluji ho,
ale on si život vzal.

Zabiji se,
budu sním,
navždy spolu,
v nebi... sním.

Srdce rychle bije,
jako o závod.
Držím v rukou kudlu,
a nevím jak dál,
mám či nemám zůstat sním.

Probodnu si srdce,
po chvíli jsem v nebi.
Vidím ho tam před sebou,
rychle k němu běžím,
jsme teď oba šťastni.

Navždy spolu, navždy sním.
Autor Christinka_, 26.07.2007
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: Megalo'R
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc dobre!

13.08.2007 08:16:00 | zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí