Slepci

Slepci

Anotace: City většinou nejdou vidět, tak jim dejte šanci...

Minem se jako dva duši,

oči jsou slepé a uši hluší.

Minem se jako dva duši,

ústa jsou němá a srdce buší.

Najednou touha se láme, ten cit má sílu skal,

zmateně naproti sobě stojíme a čekáme, co bude dál?

Pak prudce padáme dolů,

jen pár okamžiků budeme spolu.

Ruce se potí, ústa dotýkají,

těla rozkoší prohýbají.

S tebou čas rychle plyne,

hodina jak vteřina se mine.

Pak odcházíš ode mě dál,

jen těch pár krásných okamžiků mi život dal.

Byl si v nich ty, ty a zpocené tělo,

ty a srdce, co tě vždycky chtělo.

Ty a blahem vzlykající struny,

ty a osvěžující přílivové duny.

Přišel konec pouhý,

dny bez tebe jsou plný touhy.

Nezbývá mi čekat, než se zase dvě těla - hluchá, slepá -minou,

a tvoje srdce zjistí, že už nikdy nechce jinou.
Autor Kiss.Beruska, 27.07.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekna basnicka.....nejdriv let a potom se ruzovy brejle rozbijou tvrdym narazem o jeste tvrdsi skalu.......a nikdo se po tobe ani nepodiva.....Chces snad pomoct vstat....Mas smulu nikdo ti nepomuze.....bud vstanes a dokazes ze si silna nebo tu muzes klidne chcipnout nekde v prachu.....a o tom je svet...

27.07.2007 18:21:00 | UNDEAD

presne tohle jsem kdysy take zazila, ale takhle hezky bych to popsat nedovedla:)

27.07.2007 14:03:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí