nevim co

nevim co

Anotace: taky nevim

Jsi úžasná a překrásná
od jiných holek odlišná
máš pro mne to co skoro žádná nemá
tak veliké srdce to se těžko hledá
máš krásně hebké vlásky
rád tě po nich hladím a to z veliké lásky
jsi pro mne človíček se kterým chci být
jako voda bez které se nedá žít
máš jemné a smyslu plné polibky
něžné a hlaďoučké pro mne dotyky
stále cítím tvého parfému vůni
a když tě nevidim tak se svým srdcem stůni
srdce se mi vždy rozbuší tak prudce
když se vždy držíme ruku v ruce
čas když sem s tebou utíká tak rychle moc
jen co se ohlédnu tak je zase tmavá noc
doufám že s tebou zažiji krásné chvíle
ale nebude to hned chce to trochu píle
Autor najrob7410, 27.07.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle se ti povedla:)

27.07.2007 12:47:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí