bolest

bolest

Anotace: ...........

bolest v mém srdci
díra kterou v něm mám
krev co nemůže téci
strach z lásky proklínám

v mém hrudníku tlukot
silný co tak moc bolí
jak od těžkých bot dupot
ta láska mne snad skolí

proč je to tak těžký hrozně
když nekoho moc miluji
diť se to stává běžně
o lásku k tobě moc bojuji

ale když dobře vím
že miláčka tak beru sám
nemůžu být s ním
ale jak udělat to mám

budu bez ní prázdný
když jí vídat nebudu
nebo budu šťastný
co si od toho slibuju?

bolest u srdce nezměním
a bude trvat stále
až najdu tu které si přízeň nakloním
do svého srdce pozve mé dále
Autor najrob7410, 27.07.2007
Přečteno 432x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak uz ji to rekni:)

27.07.2007 12:49:00 | Eva Adamovič

jo krasne mam ten sami pocit drzim ti palecky.treba to ani nevi ze ji chces

27.07.2007 01:39:00 | pannenka

podle mne, umíš moc dobre psat basnicky:)

27.07.2007 01:19:00 | Ajfineczkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí