Život bez života

Život bez života

Anotace: ...

koutek očí bez jediné slzy,
osamocený kostel bez křížů,
naplněné srdce bez špetky radosti,
bůh bez podpory svého přítele,

jeden úsměv s lahodnou sladkostí,
pár doteků plné vzrušení,
naplněné srdce bez špetky lásky,
naplněný sen bez radosti naplnění.

život bez lásky...život bez života...
Autor Láďa, 27.07.2007
Přečteno 351x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napsal jsi to skvěle...

27.07.2007 15:05:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí