Láska

Láska

Anotace: ta mrcha

Láska, ta mrcha neřeší
když srdce zahřeší
morálku věrnost zásady
marně mi tloukli do hlavy

Je hříchem snad
že chtěl jsem Tě mít rád
a nebo dál není hříchem
tvé jméno šeptat tichem

Mé tělo ve tvém těle
podivně krásné děje
má duše s duší tvojí
ráno nám cesty dvojí

Co na tom že nejsme spolu
bez Tebe cesta dolů
co na tom tak jinde spíš
já věděl o čem si sníš
Autor kroužek, 27.07.2007
Přečteno 369x
Tipy 3
Poslední tipující: Jana M., ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krása...!!!

27.07.2007 10:29:00 | Kiss.Beruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí