je den stejný jako včera?? zítřkem se změní budouctnost

je den stejný jako včera?? zítřkem se změní budouctnost

Anotace: zpětnou vazbu bych potřeboval...je tu někdo komu se to líbí??

Je li láska bolesti co boleti jest? Probouzím se do tmy, do snu kde láskou pohrdám, kdo odpoví? Se ptám. Svou kořist si ponechám za mřížemi jest kdo nastražil tuto past změní se v bolest. Hanebně se ptám, ..raději toho ponechám, moudrost ránem se probouzí a spánek uniká, slunce paprskem do tebe proniká přenáší se jako ratolest. Odhalen k lesu běžím, červánky stromy prokmitá, kytici lásko ti nesu celá je rosou pokrytá. Odrazem sama sebe potem zalitým, krásou jarních kvíti ,slibem zhřešila dalekou cestou se vrací dnes již odvráci se .
Autor Rbb, 27.07.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rbb, je to nadhera. Jsem stastna, ze jsou na svete lidi jako Ty. Lidi s fantazii, citem, vasni a rozumem.

03.08.2007 11:13:00 | Oči

mi se to moc libi, obsah basne rozproudil mou fantazii, ale zvolila bych jinou upravu textu, je to takove nebasnickove

27.07.2007 11:11:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí