prosba

prosba

Anotace: prosba o lásku

PROSBA

Já nedokáži milovat,
ne proto, že nejsem milován,
jen z důvodu prostšího,
nikdo mne to nenaučil.

Já nedokáži lásku dát,
ne proto, že ji nemám,
jen z důvodu prostšího,
láskou se nemá plýtvat.

Nauč mne milovat,
a já ti dám svou lásku.
Autor sarahfox, 27.07.2007
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne... nemam slov.

27.07.2007 15:55:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí