Mé srdce se ptá

Mé srdce se ptá

Anotace: O tajné lásce...

Mé srdce se ptá

Ptám se stále sama sebe,
proč mé myšlenky se točí jen kolem Tebe?

Proč musím svou lásku k Tobě tajit
a nemohou se naše srdce najít?

Mám Tě ráda čím dál víc,
jen nevím, jak Ti to mám říct.

Proč neumíš z mých pohledů číst?
Tolik bych Ti jimi chtěla říct.

Ptám se stále sama sebe:
Dáš mi někdy lásku svou,
abych mohla být jen Tvou?
Autor lonely soul, 27.07.2007
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkná básnička...

27.07.2007 21:31:00 | Kiss.Beruska

nádhera ... ale jak to dopadne?

27.07.2007 17:38:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí