aaa

aaa

Anotace: zase nevim

Večer když slunce zapadne
Černý stín si k zemi sedne
Všechno nějak prostě dopadne
Někomu nálada padne a někomu se zvedne

Někteří v noci ožívají
někteří už dávno spí
Vzpomínky v nich zůstávají
A o lepších dnech sní

Duch noci chodí kolem
A hlídá svět ticha
Já sedím za stolem
Radši si dávám bacha

Čekám co mne napadne
Co vynoří se mi z hlavy
Snad mozek k fantazii dohlédne
a nápady budou jak záplavy

do mé hlavy mi nikdo nevidí
co právě ted prožívám
mé srdce se nestydí
jen at vyřvávám

klidně zařvu tak
at mě každej kdo chce slyší
vystřelím to ze sebe jak prak
že mne nikdo nestiší

žiju z části ve svém světě
což také není dobře
často přemýšlím o životě
zavřít oči a zabouchnout dveře

zmizet někam pryč
a to vám povídám
kdo najde pak k mému srdci klíč
když tam budu jenom sám
Autor najrob7410, 28.07.2007
Přečteno 411x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čím víc píšeš tím líp ti to jde

28.07.2007 13:01:00 | Eva Adamovič

pěkná básnička:)

28.07.2007 00:20:00 | Ajfineczkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí