bbb

bbb

Anotace: snad už to ted prožívám

nezapomeň na mne prosím
musím slyšet zas tvůj hlas
v prázdném bytě se smutkem dusím
chtěl bych býti s tebou zas

proč to tak moc bolí
když je člověk pořád sám
to mi to za to stojí ?
že trápit zas se mám??

stát s otevřenou náručí
a čekat co vlastně přijde
komár mi u ucha zabzučí
možná že to i vyjde

čekám na svou lásku
co spadne z čistého nebe
zhoupne se mi po vlásku
řekne chci jen tebe

když se láska objeví
jako květina když rozkvete
hned v kráse se to projeví
jak u malého poupěte
Autor najrob7410, 28.07.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné!!!!!Fakt! ;)

28.07.2007 22:40:00 | rock.devil

hezká, opři se do toho

28.07.2007 13:03:00 | Eva Adamovič

:)

28.07.2007 00:22:00 | Ajfineczkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí