"Pro sukničkáře"

"Pro sukničkáře"

Anotace: Takové netradiční vyznání. Pište komentáře. :o)

Obě jsme Tě milovaly
a při Tobě věrně stály.
Byl jsi náš krásný princ
a najednou nemáš nic.

Pravda se vždycky ukáže,
jako noc temná padne na lháře.
Na prsou hada jsme si hřály,
proto jsme se spolu zpřáhly
a pomstu krutou přísahaly.

Tak klidně se vztekej ne celý svět,
ten čas nevrátíš už zpět.
Můžeš strčit i hlavu do oprátky,
díky Tobě jsou z nás kamarádky.

Tak měj se fajn, Ty sukničkáři,
ať se ti bez nás skvěle daří! :o)
Autor čertíček24, 28.07.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super! líbí se mi, takhle bysme sa na to měly všechny dívat:)

28.07.2007 12:25:00 | Eva Adamovič

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí