Má lásko

Má lásko

Anotace: mé lásce

Má lásko,

chtěl jsem Tě volat
a přepadl mě strach
že nikdy je
a žádné snad

má lásko, už nestojím
a opuštěný všemi
zoufale pomalu
padám si k zemi

k čemu meč
a k čemu štít
k čemu je touha
není čas žít

má lásko
bez víry půjdu spát
snad vědělas
že mám tě rád

já slabý,
jen nikdy a žádné snad
smrti už nedovedu lhát
má lásko...
Autor kroužek, 28.07.2007
Přečteno 494x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle je vážně moc krásná..

31.07.2007 22:21:00 | lampicka

... ale pořád, pořád bude někdo s tebou.

28.07.2007 15:36:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí