...

...

Anotace: je to již přes 4 roky kdy jsem toto napsala...bez přemýšlení...prostě jsem jen psala..a nikdy to neupravila...ani název není..jen text

Jako studna bezedná
připadám si nyní já.
Avšak studna plna vody
na mé duši samý šrám.

Plna smutku, stezku, bolu
neznám na něj žádný lék.
Trápení mne velmi souží
nenacházím cesty ven.

Nabízí se cesty dvě,
jedna dobrá, druhá špatná je.
Postavím se smutku čelem
začnu nový život žít.
Nebo budu dále smutnit
a až v hrobě najdu klid.
Autor Rose., 28.07.2007
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přesně tak...

31.07.2007 13:27:00 | Rose.

V hrobě nalezneme klid všichni ... ale proč to nezkusit jinak?

31.07.2007 12:51:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí