Rakev

Rakev

Anotace: to fakt nejdeee

cítím jen apatii
jak prostupuje mým nic
cítím ten chlad tvý dýky
co slepě nosím 2měsíce v zádech

tiše si pískám...
žasnu....
jak můžou tvý oči pozorovat mý

vyšla jsem z toho jako vítěž a poražený
pojďte mi rovnou zavázat oči...
at nevidím svou hloupost
a do ruky mi dejte bílou hůl
vždyt jsem jako slepá

je mi vás líto...
tebe a jeho...
tvoříte krásný pár
děvka a truhlář...
mám poslední přání-chci rakev
pro vás dva...
Autor Gwladus, 28.07.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Od truhláře to pude lehce,ber to tk;o)

28.07.2007 20:21:00 | mOBSCENE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí