Vzkaz pro tebe...

Vzkaz pro tebe...

Anotace: ...moje lásko... :(

Po větru ti vzkaz posílám,
že na tebe pořád vzpomínám,
na tvoje oči,hlas a rty,
že moje jediná láska jsi ty.

Po mracích ti posílám vzkaz,
že jsi naší lásce zlomil vaz,
do mého srdce jsi bodl nůž,
proto tě prosím,přestaň už!

Vzkaz ti posílám po měsíci,
že jsi málem sfoukl moji svíci
a já teď před nikým neskrývám slzy
a jen se ptám "proč tak brzy?"

Vzkaz ti posílám po kapkách deště,
že bych s tebou chtěla být ještě,
že na tebe myslím ve dne v noci,
že bych naší lásce chtěla pomoci.

Vzkaz ti píšu na nebe,
že nemůžu žít bez tebe,
že i když naše láska už nežije,
tak mé srdce dál jen pro tebe bije!
Autor andynka.n, 28.07.2007
Přečteno 583x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkné, cítím v ní beznaděj...

17.08.2007 10:28:00 | zzlatý

Moc krasne...

29.07.2007 20:29:00 | carodejka

hezké ... až se srdce svírá

29.07.2007 14:27:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí